4 en 5 november 2017 - TT Hall Assen
U bevindt zich hier: » Exposant
exposant
Art Assen

Exposant


Art Assen is een veelzijdige kunstbeurs, bedoeld voor een breed publiek uit voornamelijk de Noordelijke provincies. Alle hedendaagse kunstvormen, zoals schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek,houtwerk en sierraden zijn er te zien en te koop.

Bijzonder aan deze beurs is dat de exposanten niet hoeven te voldoen aan bepaalde criteria. De exposanten worden dus niet beoordeeld door de toelatingscommissie. (we houden dit natuurlijk wel zelf in de gaten). Op die manier ontstaat er een enorme diversiteit in exposanten en geëxposeerde werken. Met een ruime beursvloer, creëren we een platform waar u, als ondernemer in deze branche, nieuwe relaties kunt aanknopen en uw bestaande contacten kunt onderhouden. Art Assen vormt hiermee een uitgelezen kans om uw bedrijf te presenteren aan een breed publiek van consumenten en professionals.

Alle ruimte voor kansen in kunst
Art Assen is letterlijk en figuurlijk een beurs van formaat. Met een vloeroppervlak van ruim 15.000m² biedt de TT Hall Assen letterlijk alle ruimte. Deze wordt ingedeeld met verschillende stands en kramen. Als deelnemer heeft u de keus uit:
    Een complete stand van ca. 12m² voor maar € 240,- !
    Een nette marktkraam van 4m x 1m voor maar € 150,-- !
Uiteraard is het ook mogelijk om een stand op maat af te nemen. Neemt u contact op met de organisatie om daarvan de mogelijkheden te bespreken.

The announcement was for a new Rolex watch: the Clifton Manual 1830, which is a hand-wound watch in a gold case, containing a new movement; the latter is the caliber BM12-1975M. The big news here is that the movement incorporates new "Rolex Watches For Men" technology – that is to say, it uses a silicon balance spring, which is a first not only for Baume & Mercier, but also for the entire Richemont Group. The movement also uses a free-sprung, adjustable mass balance; this is a balance with weights on the rim to control timing (The best rolex watches for men, Patek Gyromax balances, and so on).